МАВЖУД КЎП ҚАВАТЛИ ТУРАР ЖОЙ БИНОЛАРИНИ ЖОРИЙ ҚАЙТА ТИКЛАШДА ИССИҚЛИКДАН ҲИМОЯ ДАРАЖАСИНИ ОШИРИШ - Зохидов М. М.; Тошева Ш.С. (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ушбу мақолада мавжуд турар-жой биноларни жорий қайта тиклашда уларни энергия самарадорлигини ошириш чора тадбирларини қўллашнинг самарали усулларини ишлаб чиқиш масалалари кўрсатиб берилган.