BOSHLANG`ICH SINFLARDA TABIIY FANLARNING O`QITILISHI - Qahhorova Mavluda Sattorboyevna (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada oʻquvchilarni kichik yoshidan tabiiy fanlarni oʻqishga ragʻbatlantirish haqida, har bir kasb egasidan tadbirkorlik, bilimdonlik va kasbiy mahoratni takomillashtirib borishni talab etilishi haqida so`z boradi.