QOZONXONADAGI YONDIRGICHNING ISHLASH SAMARASINI TAKOMILLASHTIRISH - Mirzohid Mirzajonov O'ktamjon o'g'li; Boboyeva Zulxumor Shamsiddin qizi (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Qozonxonadagi yondirgichning ishlash samarasini takomillashtirish va energiya samaradorligini oshirish imkoniyatlari o'rganildi.