ТУНЛАМЛАРГА ҚАРШИ ТАБИИЙ КУШАНДАЛАРИДАН ҲАМДА МИКРОБИОЛОГИК ПРЕПАРАТЛАРДАН САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШ ЙЎЛЛАРИ - М. М. Юнусов; С. Ш. Ахмаджонова; Ш. С. Содикова (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ушбу мақолода тунламларга қарши табиий кушандаларидан ҳамда микробиологик препаратлардан самарали фойдаланиш йўллари ва ўсимликларни уйғунлаштирилган ҳимоя қилиш тизими ҳақида қисқача берилган.