БОШЛАНҒИЧ ТАЙЁРГАРЛИК БОСҚИЧИДА ШУҒУЛЛАНУВЧИ ЎСМИР ЁШДАГИ БОКСЧИЛАРНИНГ ПСИХОФИЗИОЛОГИК ТАЙЁРГАРЛИГИ ХОЛАТИ ДИНАМИКАСИ - Ж.М.Эргашев (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Мазкур мақолада яккакураш спорт турларига ихтисослашган болалар-ўсмирлар спорт мактабларида бошланғич тайёргарлик босқичида шуғулланувчи 11-13 ёшли боксчилар психофизиологик тайёргарлигининг ёшга хос динамикаси тадқиқ қилинган.