AQBAS KAPUSTASINIŃ BIOLOGIYALIQ QÁSIYETLERI - Kamolova Rano Tursinbaevna (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Sabzavotshiliqta búgingi kúndegi eń aktual waziypalardan biri, aymaqtiń topiraq klimat sharayatina mas,topiraq shorlaniwina shidamli, ertepiser ,kesellik hám ziyankeslerge shidamli, mol ónimli,ónim sipati jáhan standartlarina juwap beretuǵin taza kapusta sortlarin jaratiw. Qaraqalpaqstan jag’dayinda kapusta ósimligin ósiriwdiń aktuallıq qásiyeti bul - kapustani egiw múddetlerin hám usillarin óz waqtinda tuwri shólkemlestirip kapustadan joqari sapali ónim aliw.