ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАРНИНГ УСЛУБИЙ ЎЗИГА ХОСЛИКЛАРИ (Инглиз ва ўзбек тиллари мисолида) - Худоёрова Сафура Тўлқин қизи; Мирзакамолова Садокат Сайидахмадовна (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Мазкур мақола инглиз ва ўзбек тилларида фразеологик бирликларнинг стилистик имкониятлари, хусусан узуал услубий ўзига хосликлари тадқиқига бағишланади.