БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИГА ЭКОЛОГИК ТАРБИЯ БЕРИШДА ДИДАКТИК КЎРГАЗМАЛИ ВОСИТАЛАР ВА КУЗАТИШ МЕТОДЛАРИНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Сулаймонова Саодат Усубхоновна; Абдулхаева Мафтуна Хасанбой қизи (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Мақолада умумий ўрта таълим мактабларининг бошланғич синф ўқувчиларига экологик тарбия беришда бир қатор методлар ва воситалар ёрдамида шакллантиришнинг педагогик жиҳатлари ва унинг ҳусусиятлари ёритиб берилган.