ONA TILI DARSLARIDA “O’TKAN KUNLAR” ASARI ASOSIDA MATN VA LUG’ATLAR USTIDA ISHLASH (8-sinf, 51-dars asosida) - Karomatov Akbar Abramat oʻgʻli; T.Sabitova (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
8-Sinf ona tili darsligining o’quvchilarda matn va lug’at ustida ishlash ko’nikmalarini shakillantirishda “O‘tkan kunlar” asaridan olingan parcha va lug’atlarning ahamiyati. Matn va lug’atlar ustida ishlash avzusi uchun materiallar.