SOHA LUG‘ATLARI VA ULARDA TERMINLAR VA BIRIKMALARNING BERILISHI NAZARIY ASOSLARI - Maxliyo Toshtemirovna Axmedova (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada soha lugʻatlari va ularda terminlar va birikmalarning berilishi mavzusida ilmiy va nazariy tahlil olib boriladi. Shuningdek, soha lugʻatlarining ahamiyati va qay darajada toʻgʻri oʻrganilayotganligi toʻgʻrisida ustozlar hamda muallif fikrlari yuritiladi.