THE INTERPRETATION OF TOURISM TERMS EXPRESSED IN UZBEK LANGUAGE - Y. M. Usmonov; M. O. Muhammadova (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2023)
Ushbu maqolada turizm terminologiyasining leksik semantik nuqtai nazardan ta hlili va uning o‘zbek tilida qanday darajada talqin qilinishi haqida so‘z boradi.