ЎКУВЧИЛАРНИНГ АКЛИЙ ФАОЛИЯТИНИ ВА ДУНЁКАРАШИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Шеранова Марям Базарбаевна (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ушбу маколада талабаларнинг илмий ва аклий дунёкарашини шакллантириш хакида, ижобий эмоционал ҳолат талабаларни илм чўққиларини эгаллашга ундаши хакида, Ўқитувчининг билим савиясидан тортиб, муомаласигача талабаларда ишонч уйғота олса маълум натижага эришила олиш мумкинлиги хакида сўз боради.