ОИЛАДА ВА ФАРЗАНД ТАРБИЯСИДА МАЪНАВИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ - О. А. Шарипова; Анваржонова Севинчхон Замонжон қизи (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Мақолада оиладаги фарзанд тарбиясида ва маънавий қадриятларнинг аҳамияти тўрисида фикр юритилган. Фарзанд тарбиясида оилада ота-онанинг намунаси тўғрисидаги фикрлар, оиладаги соғлом турмуш тарзининг ижобий таъсири ҳақидаги фикрлар келтирилган. Фарзанд тарбиясида маънавий қадриятларнинг аҳамияти ҳам батафсил ёритиб берилган.