TO`G`RI OVATLANISH ME`YORLARI - Xidirov Ne`mat Corshanbiyevich; Radjabov Zakir Narmuratovich; Kiyomov Ihtiyor Ergashovich (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada to`gri ovqatlanish me`yorlari haqida, sog`lom turmush tarzi haqida, sabzavotlardan ko`proq iste`mol qilish tanadagi oshiqcha bakteriya va infeksiyalardan himoya qilishi haqida, oziq-ovqatlar tarkibidagi oqsillar, yog‘lar, uglevodlar, vitaminlar, mineral moddalar va suv bir-biriga mutanosib ravishda bo‘lishi kerakligi haqida so`z boradi