HOZIRGI KUNDA ROBOTOTEXNIKADA QILINGAN VA QILINAYOTGAN ISHLAR - Isoqova Muxlisa Faxriddin qizi (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada hozirgi kunda robototexnikalarning amalga oshirayotgan ishlari haqida, robototexnika qachon, qayerda paydo bo`lgani haqida, u kim tomonidan yaratilgani haqida, uni foydali tomonlari haqida so`z boradi.