TUXUM YO’NALISHIDAGI TOVUQ TUXUMLARINI INKUBATSIYA JARAYONIGA TAYYORLASH - A.X.Xolmatov; H.T.Hasanov (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada tuxum yo’nalishidagi urug’langan tuxumlarni inkubatorga qo’yishdan avvalgi tadbirlar va tuxumlarni sifat ko’rsatgichlari bo’yicha baholash mezonlari keltirilgan.