SPORTCHI PSIXOLOGIK SALOMATLIGIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Raxmatjonov Shoxjahon Dilshodbek o‘g‘li (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Mazkur maqola sportchi psixologik salomatligini yaxshilash hamda sportchining psixologik ta’lim va ruhiy holatlariga ta’sir etuvchi omillar bo‘yicha ilmiy tadqiqotlarning tavsiyalari ifodalangan. Shuningdek, maqolada mazkur masala yuzasidan muallif tomonidan shakllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ham o‘z ifodasini topgan.