KREATIV YONDASHUV VA UNING INNOVATSION FAOLIYATDAGI AHAMIYATI - Jumayeva M. (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Mazkur maqolada o’qituvchining kreativ yondashuv va uning innovatsion faoliayt haqida so’z borib, ularni amaliyotga tadbiq etish to’g’risida fikr-mulohazalar bildirilgan.