«ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARINI ZAMONAVIY METODLAR ASOSIDA TASHKILLASH YUZASIDAN USLUBIY TAVSIYALAR» - Berdiyeva Nilufar Ibodullayevna (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu uslubiy tavsiyada ona tili - savodxonlik fani ekanligi va o‘quvchiilarning savodxonligini oshirishda ahamiyatga molik bo‘lgan usullar haqida fikr-mulohaza yuritiladi.