KREDIT-MODUL TIZIMIDA TALABAGA YO’NALTIRILGAN TA’LIMNING DOLZARBLIGI - Madaminov Furqatjon Shuhratjonovich (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada Oliy ta’lim tizimida kredit-modul tizimining samarali imkoniyatlari,ta’limni talabaga yo’naltirishning dolzarbligi, individual yo’naltirilgan o’quv jarayonining muxim hususiyatlari va afzaliklari to‘g‘risida ma’lumot beriladi.