PEDAGOGIKANING DOLZARB MUAMMOLARI - Dexkonova Ma’mura Ulmasovna (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada pedagogikaning dolzarb muammolari haqida, unga qanday yechim topish mumkinligi haqida va insonning ma’rifatli bo‘lishi va ma’naviy komillikka erishishi pedagogika fanining yetakchiligida amalga oshirililishi haqida so`z boradi.