NEMIS FRAZEOLOGIZMLARNING RIVOJLANISH TARIXI VA TARAQQIYOTI HAMDA O’ZBEK FRAZEOLOGIZMLARI BILAN QIYOSIY TAHLILI - Ro’zixon Axrorova Usmonovna; Abdugafur Qahhorov Ibrohimjon o’g’li; Odinaxon Ismanova Urunbayevna (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Maqolada biz frazeologizmar haqida umimiy va kengaytirilgan ma’lumotlarni yoritishni maqsad qildik. O’zbek va nemis frazeologik birliklarining o’xshashlik va farqlitomonlarining qiyosiy tahlillari bilan boyitdik.