STATE MANAGEMENT OF FOREIGN ECONOMIC ACTIVITY OF ENTERPRISES - Shamsia Abidovna Alimova; Khalilova Maya Nutfullaevna (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada korxonalar tashqi iqtisodiy faoliyati, faoliyatni davlat tomonidan boshqarilishi haqidagi ma’lumotlari yoritib berilgan.