O‘ZBEK VA INGLIZ TILIDA FE’LLARNING ZAMON SHAKLLARIDA TUSLANISHI - Radjapova Intizor (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada ingliz tilidagi o‘tgan zamonning tuzilishi va uning o‘zbek tilidagi ekvivalentlari tahlil qilinadi.