YURAK QON-TOMIR KASALLIKLARINI DAVOLASH JISMONIY TARBIYASI - Yoqubova Go`yoxon Qo`chqorovna (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ushbu maqolada yurak qon-tomir tizimi kasalliklariga olib keluvchi yana bir muhim xavf omillari haqida, yurak-qon tomir kasalliklari haqida, bu kasallikning bugungi kunda nechi foizni tashkil qilishi haqida, kasallikning jismoniy mashqlar orqali davolash haqida so`z boradi.