ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ВА СПОРТ МАШҒУЛОТЛАРИДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ТАЛАБАЛАР ОНГИГА СИНГДИРИШДА ПЕДАГОГИК ЁНДАШУВЛАР - Нишонова Дилафруз Тожиматовна (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ушбу маколада соғлом турмуш тарзи, фаол оптимал ҳаракат активлиги ўзининг назарий асосларига эгалиги, жисмоний тарбия ва спорт ўқитувчилари, спорт мураббийлари ва бевосита спорт билан мустақил шуғулланувчи талаба-ёшлар учун мўлжалланганлиги хакида сўз боради.