ONA TILI DARSLARIDA “TURKIY GULISTON YOXUD AXLOQ” ASARI ASOSIDA MATN VA LUG’AT USTIDA ISHLASH - Karomatov Akbar Abramat oʻgʻli; T.Sabitova (Galaxy International Interdisciplinary Research Journal, 2022)
Ona tili darslarida pedagog xodimlarning o’quvchilarda badiiy yoki ilmiy adabiyotlar matni va lug’atlari ustida ishlash ko‘nikmalarini shakillantirishlarida “Turkiy guliston yoxud axloq” asaridan olingan parcha asosida tayyorlangan amaliy tavsiyalar.